4 togafiti faalilolilo mai se faioloa poto masani ile ExpertOption

4 togafiti faalilolilo mai se faioloa poto masani ile ExpertOption

Ua mavae le tausaga talu ona ou amata fefaʻatauaʻiga i luga o le ExpertOption platform. O nisi taimi na ou manumalo, o nisi taimi na ou faia'ina. Ae sa ou talitonu o le tupe o loo i totonu o lo'u lima. Na'o lo'u fia iloa pe fa'apefea ona fa'ataunu'uina. O le mea na ou faia, o le taumafai lea i le tele o taʻiala eseese ma tausia faʻamaumauga o latou. O le mea lea, e mafai ona ou faʻaauau pea ona galue i metotia na aoga ma faʻaumatia mea e le aoga.

Ona oo mai lea o le taimi na ou matauina ai se mea ua suia i se itu lelei. Na manuia laʻu fefaʻatauaʻiga i soʻo se taimi na ou faia ai mea e 4 ou te manaʻo e faʻasoa atu ia te oe i le taimi nei. Pe a na ou misia se tasi o na mea, sa ou oo i le toilalo. Ou te talitonu o aʻu laasaga faalilolilo e 4 i le manuia i ExpertOption.

Fai se fa'amatalaga fa'atemolosi pei o se tala moni

E tasi le avanoa sili e maua e le tala masani nai lo le tala moni. E manino lava o le mea moni e te le fefaʻatauaʻi ma au lava tupe ma o le a le isi uiga e te le leiloa lau lava tupe pe a faʻaletonu.

Ole mafua'aga lena e tatau ai ona e fa'ata'ita'i i taimi uma ta'iala ile demo account. E le aofia ai se tulaga lamatia maualuga ina ia saogalemu au tupe.

O taimi uma lava ou te fia vaʻai ai pe aoga le taʻiala pe leai, ou te sui i se faʻamatalaga faʻamatalaga. Ou te taumafai e sili atu ma le tasi le togafiti patino. Ma e naʻo le maeʻa ona ou mautinoa e aoga e pei ona faʻamoemoeina, o le a ou alu i le tala moni ma faʻaaoga se fuafuaga tuʻuina atu iina.

E le gata i lea, o le a ou taumafai e le gata i taʻiala i luga o le faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga ae faʻapea foʻi mea tau tupe eseese poʻo le tupe teufaafaigaluega mo se fefaʻatauaʻiga e tasi. Ou te faataitai, ou te taumafai i avanoa eseese ma a ou iloa le mea e aoga ma le mea e le aoga, ou te sui i le tala moni. Ma e aunoa ma se faatuai, ou te filifilia le maketi, le fuafuaga, ma le tupe teu faafaigaluega.

4 togafiti faalilolilo mai se faioloa poto masani ile ExpertOption

O le tele o faioloa amata latou te fa'aogaina le tala masani e fai ma malae ta'alo. Latou te teu fa'afaigaluega ni tupe tetele, latou te fa'aogaina fuafuaga fa'afuase'i, latou te le mafaufau tele. E le o ni a latou tupe. Ae e sese lenei mea. Aua e te masani i na mafaufauga. Fai se fa'amatalaga fa'aaliga pei o se tala moni. A leai, atonu o le a tau ai se tupe moni i le lumanaʻi.

O le faʻaaogaina o se faʻamatalaga faʻamatalaga i le auala e moni ai e faʻateleina ai lou mautinoa ma le faʻalagolago. E fesoasoani ia te oe e iloa le eseesega o gaioiga lelei mai le leaga, e te iloa ai fuafuaga e aoga lelei ma e te mautinoa o le a aoga foi i luga o le maketi moni.

O la'u fautuaga ia faaalu ni itula uumi o aoaoga. Vaai faalemafaufau o oe o se tagata afeleti. E te fa'aaluina itula i le faleta'alo ae e te le'i sauni e fa'aali ou tomai. Ma e tusa lava pe e te faiaina pe manumalo, e te toe foʻi i le toleniga.

E tatau ona e faia le mea lava lea e tasi i le fanua fefaʻatauaʻiga. Ma o le tala fiafia o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻamatalaga saoloto ile ExpertOption.

Taofi ese mai fefaʻatauaiga 60-lua

Ioe, e matua fa'aosoosoina le faia o le 82% o tupe fa'afaigaluega i le 1 minute. E oo lava i le mafaufau i se tupe vave faapena e te ataata ai. Ae ua e vaai atu, e iai le faafitauli. 60 sekone e matua puupuu, ae umi foi. O le ae lagonaina le popole ma le fefe. Ma o nei lagona o loʻo faoa ai ou mafaufauga faʻapitoa ma tuʻu ai oe maʻaleʻale.

O le mauaina o tupe mama lelei i le na'o le 60 sekone e mafai ai ona e matua mautinoa. O lea e te manatu ai ua e mauaina le auala faigofie i tupe tetele ma o le a e tuʻuina atu le tele ma sili atu tupe i se fefaʻatauaʻiga e tasi. O se auala faigofie tele lea e mafai ona taʻitaʻia ai le tapeina uma o au tupe maua muamua. Pe sili atu le leaga.

4 togafiti faalilolilo mai se faioloa poto masani ile ExpertOption
1-minute fefaʻatauaiga e le mo tagata uma

E le tatau ona galo ia te oe e tusa lava pe i se taimi puupuu e pei o le 1 minute, o tau o loʻo i ai i se suiga faifaipea. Ma e o'o lava i sina suiga itiiti i le tau e ono i'u ai i se gau tele mo oe.

I le isi itu, o fesuiaiga o tau i taimi uumi e le loloto tele e te leiloa ai mea uma. O le tau o le a suia pea i taimi pupuu pe umi. Ae ui i lea, e sili atu ona faigofie le faʻavasegaina o le maketi ma vaʻai lona faʻatonuga pe a faʻaaoga taimi uumi.

Siaki le talafaasolopito o fefaʻatauaʻiga i taimi uma

O le tulafono autu mo faioloa uma o le faʻaitiitia o gau ma faʻateleina manumalo. O le a sili atu ona faigofie pe a e maua le avanoa e toe iloilo ai au fefaʻatauaʻiga ua mavae. Sa umia e le aufaioloa muamua se faamaumauga o fefaʻatauaiga tusilima. O aso uma lava sa latou siakia ai po o fea feuiaiga na maua ai se tupe mama ae po o le a foi se gau.

Tala lelei? E te le tau faia. ExpertOption e tuʻuina atu se meafaigaluega e taʻua naʻo le "Trades" e mafai ona e vaʻaia ai le talaʻaga atoa o au fefaʻatauaiga ua mavae.

4 togafiti faalilolilo mai se faioloa poto masani ile ExpertOption
Tausia fa'amaumauga o au fefa'ataua'iga ua mavae

Ia, o le a se mea e mafai ona e faʻamaonia mai le talafaasolopito o fefaʻatauaiga? Muamua lava, pe afai na e maua se polofiti po o se gau i lena aso faapitoa. Lona lua, o mea tau tupe na maua ai le numera aupito maualuga o fefa'ataua'iga manuia. Ona, o a fuafuaga e sili ona aoga, o le a le taimi na e faia ai tupe sili ona lelei. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, suʻesuʻe i le taimi o fefaʻatauaʻiga moligaʻo i luga o le EUR/USD tupe paʻu e sili ona maualuga totogi e te mauaina i le va o le 10 i le taeao ma le 11 i le taeao. Ma faʻafetai i le mauaina o lenei faʻamatalaga e te iloa le taimi e fefaʻatauaʻi ai lenei paʻaga tupe faʻapitoa.

Fausia ma mulimuli i le fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga

I le amataga, ou te leʻi galue i se fuafuaga suʻesuʻe tupe. Na'o lo'u mana'o e maua ni tupe fa'atauva'a o lea na 'ou filifilia ai ni maketi fa'afuase'i ma a le maua mai e se tasi fa'amanuiaga ou te fesuia'i i le isi.

E tatau ona ou ta'utino atu. E lei aoga. I le faaiuga, na ou leiloa le sili atu i le 80% o laʻu tupe ma sa ou fai ifo ia te aʻu lava, e tatau ona suia se mea. Na amata ona ou mulimuli i laʻasaga a le aufaipisinisi manuia ma na ou iloa ai o loʻo i ai uma a latou fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga. O le mea tonu lena na ou misia.

4 togafiti faalilolilo mai se faioloa poto masani ile ExpertOption
Fai fa'ai'uga e fa'atatau i se fuafuaga tau fefa'ataua'iga

Se'i o tatou va'ava'ai toto'a i mea e tatau ona aofia ai sea fuafuaga.

O le mea muamua e fai o le faʻamaonia le taimi e te manaʻo e faʻaalu i le ExpertOption demo account. Na ou filifili e 3 vaiaso. E tatau ona lava le umi e suʻe ai poʻo fea maketi ma poʻo le a le taimi e maua ai aʻu tupe sili ona maualuga. O le isi mea o le setiina o le aofaʻi o tupe ua e sauni e tuʻuina i totonu o fefaʻatauaiga.

E pei ona taʻua muamua, o le toe iloiloina o le talafaasolopito o fefaʻatauaiga e taua tele. Sa ou suʻesuʻeina fefaʻatauaʻiga taʻitasi. Sa ou tusia la'u lava ogalaau au'ili'ili lea na ou fa'ailoa mai ai le taimi, ta'iala, fa'ailoga, meafaigāluega, ma taimi fa'atulagaina na ou fa'aogaina.

3 vaiaso ua mavae ma sa ou siitia atu i se tala moni. Na ou faia se fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga e aofia ai faʻamatalaga e pei o:

  • O le aofaʻi o le tupe ou te tuʻuina i totonu o le teugatupe
  • O le aofaʻi o tupe ou te teu faʻafaigaluega i se fefaʻatauaʻiga e tasi
  • Taimi taimi
  • Siata ma fa'ailoga o le a ou fa'aaogaina
  • Maketi ma taimi ou te faia ai fefaʻatauaiga
  • Le taimi e taofi ai fefaʻatauaiga (mo aʻu o le 3 mulimuli ane leiloa fefaʻatauaiga)
  • O le taimi o le talaina o tupe mama ma le pasene o le paleni o tala o le a ou faaui i tua.

Ua na'o se fa'ata'ita'iga faigofie lea o se fuafuaga e maua ai tupe. Ou te fautua atu e te faia se tasi e sili ona fetaui ma lau faiga fefaʻatauaʻiga. Ma sili atu i mea uma, ia mautinoa e te mulimulitaʻi i lau fuafuaga e fai ai tupe.

O le a le umi na e fefaʻatauaʻi ai i le ExpertOption ma o a au iʻuga? Afai e te leʻi tatalaina se tala ExpertOption, tatala se faʻamatalaga faʻamatalaga i aso nei ma faʻataʻitaʻi aʻu mealilo e 4. Fa'asoa au su'esu'ega ile vaega o fa'amatalaga i lalo.

Thank you for rating.