Si të identifikoheni në ExpertOption

Si të identifikoheni në ExpertOption


Si të identifikoheni në llogarinë ExpertOption?

  1. Shkoni në aplikacionin celular ExpertOption ose faqen e internetit .
  2. Klikoni në "Identifikohu".
  3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
  4. Klikoni në butonin blu "Identifikohu".
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur "Google" ose "Facebook".
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në "Kam harruar fjalëkalimin".

Klikoni "Identifikohu", do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni butonin "Hyrja"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pasi të keni hyrë me sukses, do të shihni faqen e Depozitave si më poshtë. Për të filluar tregtimin Live ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Depozita minimale është 10 USD).
Si të bëni një depozitë në ExpertOption
Si të identifikoheni në ExpertOption
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Shto fonde ..."
Si të identifikoheni në ExpertOption
Tani mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar me sukses.

Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo, klikoni "LLOGARIA REAL" dhe zgjidhni "LLOGARIA DEMO" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogari Demo. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të identifikoheni në ExpertOption

Si të identifikoheni në ExpertOption duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të identifikoheni në ExpertOption
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu", ExpertOption do të kërkojë qasje në: emrin dhe foton tuaj të profilit dhe adresën e emailit. Klikoni "Vazhdo..."
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën ExpertOption.


Si të identifikoheni në ExpertOption duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google , duhet të klikoni në butonin Google .
Si të identifikoheni në ExpertOption
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të identifikoheni në ExpertOption
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të ExpertOption.

Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria e ExpertOption

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Harrova fjalëkalimin".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Më pas, sistemi do të hapë një formular të ri ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj ExpertOption. Duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të postës elektronike dhe të klikoni "Rivendos fjalëkalimin"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Do të hapet një njoftim se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rivendos fjalëkalimin"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të ExpertOption. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën ExpertOption duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni ikonën "Menu"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Klikoni "Identifikohu"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Klikoni në lidhjen "Harrova fjalëkalimin"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Dërgo". Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni në ExpertOption

Identifikohu në versionin e uebit për celular ExpertOption

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare ExpertOption, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " expertoption.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pasi të keni hyrë me sukses, do të shihni faqen e Depozitave. Për të filluar tregtimin Live ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Depozita minimale është 10 USD).
Si të bëni një depozitë në ExpertOption
Si të identifikoheni në ExpertOption
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Shto fonde ..."
Si të identifikoheni në ExpertOption
Tani mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar me sukses.

Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo, klikoni ikonën "Menu".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Kliko "Tregti"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Kaloni llogaritë nga llogaria reale në llogarinë demo.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Do të keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Si të identifikoheni në aplikacionin ExpertOption iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e uebit ExpertOption. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "ExpertOption - Mobile Trading" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular ExpertOption iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook ose Google. Thjesht duhet të zgjidhni ikonën "Menu".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Klikoni "Identifikohu"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në ExpertOption


Si të identifikoheni në aplikacionin Android ExpertOption?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "ExpertOption - Mobile Trading" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të identifikoheni në ExpertOption
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular ExpertOption Android duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni ikonën "Menu".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Klikoni "Identifikohu"
Si të identifikoheni në ExpertOption
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në ExpertOption
Thank you for rating.