Si të tregtoni në ExpertOption

Si të tregtoni në ExpertOption


Veçoritë

Ne ofrojmë tregtimin më të shpejtë duke përdorur teknologji moderne. Nuk ka vonesa në ekzekutimet e porosive dhe kuotat më të sakta. Platforma jonë e tregtimit është e disponueshme gjatë gjithë orës dhe gjatë fundjavave. Shërbimi ndaj klientit ExpertOption është i disponueshëm 24/7. Ne po shtojmë vazhdimisht instrumente të reja financiare.

  • Mjetet e analizës teknike: 4 lloje grafikësh, 8 tregues, linja trendi
  • Tregti sociale: shikoni oferta në të gjithë globin ose tregtoni me miqtë tuaj
  • Mbi 100 asete duke përfshirë aksione të njohura si Apple, Facebook dhe McDonalds
Si të tregtoni në ExpertOptionSi të hapni një tregti?

1. Zgjidhni aktivin për tregtim
  • Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të.
  • Përqindja përcakton përfitimin e saj. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.
Si të tregtoni në ExpertOption
2. Zgjidhni një kohë skadimi dhe klikoni butonin "Apliko"

Periudha e skadimit është koha pas së cilës tregtia do të konsiderohet e përfunduar (e mbyllur) dhe rezultati përmblidhet automatikisht.

Kur përfundoni një tregti me ExpertOption, ju përcaktoni në mënyrë të pavarur kohën e ekzekutimit të transaksionit.
Si të tregtoni në ExpertOption
3. Vendosni shumën që do të investoni.

Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1,000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të tregtoni në ExpertOption
4. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj.

Zgjidhni opsionet më të larta (jeshile) ose të ulëta (rozë) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Higher" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Ul"
Si të tregtoni në ExpertOption
5. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë. Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.

Ju mund të monitoroni ecurinë e porosisë tuaj në grafik
Si të tregtoni në ExpertOption
ose në ofertat
Si të tregtoni në ExpertOption
Ju do të merrni njoftimin për rezultatin e tregtisë tuaj kur të përfundojë
Si të tregtoni në ExpertOption


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Si llogaritet fitimi im?

Fitimi juaj nga një tregti mund të jetë deri në 95% të shumës së investimit. Fitimi varet nga situata aktuale e tregut.

Cila është shuma minimale që mund të investoj?

Shuma minimale për të investuar në një tregti të vetme është 1 $.

A ka ndonjë komision për kryerjen e transaksioneve me llogarinë time tregtare?

Kompania jonë nuk merr asnjë komision për transaksionet tuaja. Por komisione të tilla mund të merren nga sistemet e pagesave ose grumbulluesi i pagesave.
Thank you for rating.