10 måter å skjerpe ferdighetene dine med ExpertOption

10 måter å skjerpe ferdighetene dine med ExpertOption
Leter du etter handelstips? Vel, det er aldri for sent å lære nye ferdigheter. Fra nye tradere som akkurat begynner å tenke på opsjonshandel til de som har handlet med suksess i en stund, er det alltid rom for forbedring. Handel innebærer en risiko; trikset er å maksimere sjansen for å vinne.

Selv om det er en relativt enkel måte å tjene penger på, krever det også mye øvelse, forståelse og et visst ansvar. Når det er sagt, er det en fin måte å tjene litt ekstra inntekt eller et heltidsopphold hvis du nærmer deg det med den rette holdningen, har gode evner til å administrere penger og også de riktige handelsstrategiene.

1 Vær tålmodig

Så fristende som det er å åpne en konto med ekte penger, sette inn et innskudd og begynne å handle i markedet på det første du kommer over, er det ikke en god idé å skynde seg inn i det. Selv om prinsippene for handel er rimelig rett frem, tar det tid å finne frem. Ta deg god tid, foreta undersøkelser og bli kjent med de forskjellige handelsområdene før du begynner.


2 Lær om bransjen

Har du nettopp hørt om handel fra en venn eller kollega? Forstår du hva aksjemarkedet er? Lær sjargongen, lær om regulering, forstå hva som er essensielt når det kommer til handel, forstå de forskjellige typene handelsdiagrammer og forskjellen mellom Forex trading og dagshandel. Hvilke eiendeler vil du velge og hvordan vil du handle? Med kunnskap kommer forståelse og forståelse av hva du gjør, vil hjelpe deg å ta bedre handelsbeslutninger.


3 Velg en god megler

Det er så mange finansielle meglere å velge mellom at hvis du skulle undersøke hver megler selv, ville du gjort det i flere uker før du i det hele tatt registrerte en konto. Ta en titt på våre handelstips og anbefalinger og lag en kortliste over anerkjente meglere før du bestemmer deg for den rette for deg.

Trikset er å maksimere sjansen for å vinne og minimere risikoen for å tape.


4 Dra nytte av en demo

En god finansmegler vil gi en demokonto til nye kontoinnehavere. Noen ganger vil de gi denne demoen eller virtuelle kontoen til alle som registrerer seg. Det kan bare gjøres tilgjengelig for de som har gjort et innskudd, men uansett er det en fin måte å praktisere handel uten å risikere dine egne penger. Når du har handlet med din virtuelle konto og opplevd både å vinne og tape, vil du være mye mer forberedt på å handle med ekte penger.

5 Undersøk bonusene

Et av de viktigste handelstipsene. Selv om dette bare er én faktor når du velger megler, er det alltid et av de beste handelstriksene for å se hvilke bonuser som tilbys. Hvis du for eksempel benytter deg av en 100 % matchende bonus, kan du fordele bonuspengene annerledes enn hvordan du ville handlet med dine egne penger. Noen tradere bruker bonuspengene til å prøve ut forskjellige eiendeler. Risikoen med disse pengene er mindre fordi det er bonuspenger, så det er fornuftig å bruke disse til selvforbedring.


6 Ikke risiker for mye

Du tar en risiko når du handler. Hvis det var en sikker ting at vi ville vinne hver gang vi handler, så ville alle gjort det, og alle ville vinne. Meglerne er der for å tjene penger akkurat som du er, og på hver handel taper alltid noen. Trikset er å minimere risikoen for at det er deg og at penger som investeres ikke kommer til å skade deg hvis du taper.


7 Fortsett å lese

Mange av de beste meglerne har instrumentelle pedagogiske seksjoner på nettsidene sine. I tillegg til demokontoer, hvor du kan øve på handel før du handler med ekte penger, er det mange verdifulle videoer samt regelmessig planlagte webinarer for nybegynnere til eksperthandlere. Bruk alle tilgjengelige verktøy for å forbedre strategien din.


8 Handel på Short Trades

Et av våre favoritttips. Det er tilrådelig å holde seg til utløpstider på mindre enn en time når du handler i stedet for å handle på lengre sikt. Kortsiktige handler har en tendens til å være en mer forutsigbar handelsstrategi og ha mer fortjeneste, slik at du ikke taper penger.


9 Behandle det som en bedrift

Hvis du hadde din egen virksomhet, ville du vært veldig forsiktig med avgjørelsene du tar og hvordan du bruker pengene dine. Handel er ikke annerledes. Forhastede beslutninger og enkle feil kan koste deg penger. Hvis du behandler det som en bedrift, er det mer sannsynlig at du undersøker valgene dine mer nøye.


10 Gjør bare det som er behagelig

Ikke gå for langt ut av komfortsonen din og finn at du ikke nyter opplevelsen. Hold deg til det du vet og sørg for at du er komfortabel før du prøver nye markeder, eiendeler eller handler. Pass på at du ikke gir pengene dine til svindelmeglere!
Thank you for rating.