Како да се најавите на ExpertOption

Како да се најавите на ExpertOption


Како да се најавите на сметката ExpertOption?

  1. Одете на мобилната апликација ExpertOption или веб- локација .
  2. Кликнете на „Најави се“.
  3. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка.
  4. Кликнете на синото копче „Најави се“.
  5. Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта, можете да се најавите користејќи „Гугл“ или „Фејсбук“.
  6. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Заборавена лозинка“.

Кликнете на „Најави се“, ќе се појави формуларот за пријавување.
Како да се најавите на ExpertOption
Внесете ја вашата е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка и кликнете на копчето „Најави се“
Како да се најавите на ExpertOption
Откако успешно ќе се најавите, ќе ја видите страницата Депозит како подолу. За да започнете со тргување во живо, треба да вложите на вашата сметка (минималниот депозит е 10 УСД).
Како да направите депозит во ExpertOption
Како да се најавите на ExpertOption
Внесете ги податоците на картичката и кликнете „Додај средства...“
Како да се најавите на ExpertOption
Сега можете да тргувате на вистинска сметка по успешното депонирање.

Ако сакате да користите демо сметка, кликнете на „РЕАЛНА СМЕТКА“ и изберете „ДЕМО СМЕТКА“ за да започнете со тргување со 10.000 долари во Демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да се најавите на ExpertOption

Како да се најавите на ExpertOption користејќи Фејсбук?

Можете исто така да се најавите на веб-локацијата користејќи ја вашата лична сметка на Facebook со кликнување на копчето Фејсбук.

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да се најавите на ExpertOption
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да се најавите на ExpertOption
Откако ќе Ако кликнавте на копчето „Најави се“, ExpertOption ќе побара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете на „Продолжи...“
Како да се најавите на ExpertOption
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата ExpertOption.


Како да се најавите на ExpertOption користејќи Google?

1. За овластување преку вашата сметка на Google , треба да кликнете на копчето Google .
Како да се најавите на ExpertOption
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“. Системот ќе отвори прозорец, ќе ви биде побарана лозинката за вашата сметка на Google.
Како да се најавите на ExpertOption
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да се најавите на ExpertOption
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта. Ќе бидете однесени на вашата лична сметка на ExpertOption.

Враќање на лозинка од сметката ExpertOption

Не грижете се ако не можете да се најавите на платформата, можеби само внесувате погрешна лозинка. Можете да смислите нов.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа кликнете на врската „Заборавена лозинка“.
Како да се најавите на ExpertOption
Потоа, системот ќе отвори нов формулар каде што ќе биде побарано да ја вратите лозинката за вашата сметка на ExpertOption. Треба да му дадете на системот соодветна адреса за е-пошта и да кликнете на „Ресетирање на лозинката“
Како да се најавите на ExpertOption
Ќе се отвори известување дека е испратена е-пошта на оваа адреса за е-пошта за да ја ресетирате лозинката.
Како да се најавите на ExpertOption
Понатаму во писмото на вашата е-пошта, ќе ви биде понудено да ја промените вашата лозинка. Кликнете на „Ресетирање на лозинката“
Како да се најавите на ExpertOption
Врската од е-поштата ќе ве одведе до посебен дел на веб-страницата ExpertOption. Внесете ја вашата нова лозинка овде двапати и кликнете на копчето „Промени лозинка“
Како да се најавите на ExpertOption
Откако ќе ги внесете „Лозинка“ и „Потврди лозинка“. Ќе се појави порака која покажува дека лозинката е успешно променета.
Како да се најавите на ExpertOption
Тоа е тоа! Сега можете да се најавите на платформата ExpertOption користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.

Ако ја користите мобилната апликација

За да го направите тоа, кликнете на иконата „Мени“
Како да се најавите на ExpertOption
Кликнете на „Најави се“
Како да се најавите на ExpertOption
Кликнете на врската „Заборавена лозинка“
Како да се најавите на ExpertOption
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте при пријавувањето и кликнете на копчето „Испрати“. Потоа направете ги истите преостанати чекори како веб-апликацијата
Како да се најавите на ExpertOption

Најавете се на мобилната веб-верзија ExpertOption

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување ExpertOption, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, побарајте „ expertoption.com “ и посетете ја официјалната веб-страница на брокерот.
Како да се најавите на ExpertOption
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите на ExpertOption
Откако успешно ќе се најавите, ќе ја видите страницата Депозит. За да започнете со тргување во живо, треба да вложите на вашата сметка (минималниот депозит е 10 УСД).
Како да направите депозит во ExpertOption
Како да се најавите на ExpertOption
Внесете ги податоците на картичката и кликнете „Додај средства...“
Како да се најавите на ExpertOption
Сега можете да тргувате на вистинска сметка по успешното депонирање.

Ако сакате да користите демо сметка, кликнете на иконата „Мени“.
Како да се најавите на ExpertOption
Кликнете на „Трговија“
Како да се најавите на ExpertOption
Префрлете ги сметките од вистинска сметка на демо сметка.
Како да се најавите на ExpertOption
Ќе имате 10.000 долари на демо сметка.
Како да се најавите на ExpertOption
Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на неа. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Како да се најавите на апликацијата ExpertOption iOS?

Најавувањето на мобилната платформа iOS е слично како и најавувањето на веб-апликацијата ExpertOption. Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „ExpertOption - Mobile Trading“ и кликнете „GET“ за да ја инсталирате на вашиот iPhone или iPad.
Како да се најавите на ExpertOption
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација ExpertOption iOS користејќи ја вашата е-пошта, Facebook или Google. Само треба да ја изберете иконата „Мени“.
Како да се најавите на ExpertOption
Кликнете на „Најави се“
Како да се најавите на ExpertOption
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите на ExpertOption


Како да се најавите на апликацијата за Android ExpertOption?

Мора да ја посетите продавницата на Google Play и да пребарувате за „ExpertOption - Mobile Trading“ за да ја најдете оваа апликација или кликнете овде .
Како да се најавите на ExpertOption
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација ExpertOption Android со користење на вашата е-пошта, Facebook или Google сметка.

Направете ги истите чекори како на уредот iOS, изберете ја иконата „Мени“.
Како да се најавите на ExpertOption
Кликнете на „Најави се“
Како да се најавите на ExpertOption
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите на ExpertOption
Thank you for rating.