Како да тргувате со ExpertOption

Како да тргувате со ExpertOption


Карактеристики

Обезбедуваме најбрзо тргување користејќи модерни технологии. Нема доцнења во извршувањето на нарачките и најточните цитати. Нашата платформа за тргување е достапна деноноќно и за време на викендите. Услугата за клиенти на ExpertOption е достапна 24/7. Континуирано додаваме нови финансиски инструменти.

  • Алатки за техничка анализа: 4 типови графикони, 8 индикатори, тренд линии
  • Социјално тргување: гледајте зделки низ целиот свет или тргувајте со вашите пријатели
  • Над 100 средства, вклучувајќи популарни акции како Apple, Facebook и McDonalds
Како да тргувате со ExpertOptionКако да се отвори трговија?

1. Изберете средство за тргување
  • Можете да се движите низ списокот со средства. Средствата што ви се достапни се обоени во бела боја. Кликнете на средството за да тргувате со него.
  • Процентот ја одредува неговата профитабилност. Колку е поголем процентот - толку е поголем вашиот профит во случај на успех.

Сите занаети се затвораат со профитабилноста што беше наведена кога беа отворени.
Како да тргувате со ExpertOption
2. Изберете време на истекување и кликнете на копчето „Примени“

Периодот на истекување е времето по кое трговијата ќе се смета за завршена (затворена) и резултатот автоматски се сумира.

Кога склучувате трговија со ExpertOption, вие самостојно го одредувате времето на извршување на трансакцијата.
Како да тргувате со ExpertOption
3. Поставете ја сумата што ќе ја инвестирате.

Минималниот износ за трговија е 1 УСД, максималниот – 1.000 УСД или еквивалент во валутата на вашата сметка. Ви препорачуваме да започнете со мали занаети за да го тестирате пазарот и да се чувствувате удобно.
Како да тргувате со ExpertOption
4. Анализирајте го движењето на цената на графиконот и направете ја вашата прогноза.

Изберете повисоко (зелено) или пониско (розово) опции во зависност од вашата прогноза. Ако очекувате цената да се зголеми, притиснете „Higher“ и ако мислите дека цената ќе се намали, притиснете „Lower“
Како да тргувате со ExpertOption
5. Почекајте тргувањето да се затвори за да дознаете дали вашата прогноза е точна. Ако беше, износот на вашата инвестиција плус профитот од средството ќе се додаде на вашето салдо. Ако вашата прогноза беше неточна - инвестицијата нема да се врати.

Можете да го следите напредокот на вашата нарачка на табелата
Како да тргувате со ExpertOption
или во зделките
Како да тргувате со ExpertOption
Ќе добиете известување за резултатот од вашата трговија кога ќе заврши
Како да тргувате со ExpertOption


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Како се пресметува мојот профит?

Вашиот профит од трговија може да биде до 95% од износот на инвестицијата. Профитот зависи од моменталната состојба на пазарот.

Која е минималната сума што можам да ја инвестирам?

Минималниот износ за инвестирање во една трговија е 1 долар.

Дали има провизии при вршење трансакции со мојата трговска сметка?

Нашата компанија не презема никакви провизии за вашите трансакции. Но, таквите провизии може да ги преземат платните системи или агрегаторот за плаќања.
Thank you for rating.