Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во ExpertOption
Водичи

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во ExpertOption

Како да се регистрирате во ExpertOption Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со кор...
Како да контактирате со поддршката за ExpertOption
Водичи

Како да контактирате со поддршката за ExpertOption

Имате прашање за тргување и ви треба стручна помош? Не разбирате како функционира една од вашите графикони? Или можеби имате прашање за депозит/повлекување. Без оглед на причината, сите клиенти наидуваат на прашања, проблеми и општи куриозитети за тргувањето. За среќа, ExpertOption ве покрива без оглед на тоа кои се вашите индивидуални потреби. Еве брз водич каде можете да најдете одговори на вашите прашања. Зошто ви треба водич? Па, затоа што има еден куп различни типови прашања и ExpertOption има ресурси наменети специјално за да ве наведат на вистинскиот пат и да се вратите да го правите она што го сакате - тргување. Ако имате проблем, важно е да разберете од која област на експертиза ќе дојде одговорот. ExpertOption има многу ресурси, вклучувајќи опширни ЧПП, онлајн разговор, страници за едукација/обука и канал на YouTube, е-пошта, лични аналитичари, па дури и директни телефонски повици на нашата телефонска линија. Значи, ќе наведеме што е секој ресурс и како може да ви помогне.