Plani javor i fitimit në platformën ExpertOption

Plani javor i fitimit në platformën ExpertOption

Merrni kthime javore në ExpertOption

Tetori përfundoi mjaft mirë për mua. Edhe pse fitimet kanë rënë pak në 2 javët e fundit, unë gjithsesi kam arritur të fitoj çdo ditë. Në total, muaji tetor më solli fitime rreth 1000 dollarë e ca.

Nëse keni menduar ndonjëherë se si të bëni fitime të vazhdueshme në ExpertOption, ky udhëzues është për ju. Këtu do të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj. Le të shkojmë tek ajo!

Shumë tregtarë luftojnë për të tregtuar në platformën ExpertOption. Si mund të marr një fitim të qëndrueshëm?

Roli i rëndësishëm i durimit

Durimi eshte virtyt. Ndonjëherë është më mirë të vendosni më pak tregti sesa të tregtoni vetëm për hir të saj. Ka ditë që hyj vetëm në 4 tregti. Ose edhe më pak. Sepse ju duhet të përcaktoni kushtet ideale të tregut përpara se të mendoni për vendosjen e një tregtie. Dhe ju mund ta identifikoni tregun vetëm kur analizoni grafikët me durim për shumë orë.

Analiza duhet të përfshijë strategjinë tuaj. Kushtet që kërkoni duhet të jenë mjaft të favorshme për të përdorur strategjinë tuaj. Për më tepër, nuk mund të kaloni në një treg tjetër vetëm sepse nuk ka situata të mira hyrëse në këtë treg. Tregtimi i suksesshëm është një lojë pritjeje.

E di që tregtitë e mia kanë shanse më të mira për të dalë të suksesshme nëse pres për kushtet e duhura të tregut. Kjo lojë më kujton snajperin, i cili duhet të presë rrethanat e përshtatshme për të bërë një goditje të përsosur.

Plani javor i fitimit në platformën ExpertOption
Një tregtar është si një snajper

Tregtarët më të mirë janë tamam si snajperët. Ata presin me durim kushte ideale përpara se të fillojnë tregtimin. Do të jetë një ndihmë shtesë që të keni një plan tregtar të personalizuar. Unë rekomandoj të krijoni një që do të jetë plotësues për objektivat tuaja tregtare.

Plani do të ndryshojë për një tregtar qëllimi i të cilit është të fitojë 100 dollarë në ditë dhe për atë që dëshiron të fitojë 50 dollarë në ditë. Për të përgatitur një plan të mirë tregtar, do t'ju duhet të përfshini dy komponentë kryesorë. Njëra që ka të bëjë me transaksionet tuaja personale dhe tjetra me menaxhimin e përgjithshëm të llogarisë suaj të ExpertOption. Tani, pjesa që ka të bëjë me transaksionet tuaja individuale ka të bëjë me kushtet e tregut që kërkohen për të hyrë në tregti si:

  • Shuma e investimit për një tregti të vetme
  • Instrumenti financiar që dëshironi të përdorni
  • Kohëzgjatja e tregtisë
  • Plani i menaxhimit të kapitalit

Pika e fundit e listuar është plani i menaxhimit të kapitalit duhet të përfshijë:

  • Shuma e parave që dëshironi të fitoni në një ditë
  • Numri i transaksioneve që dëshironi të bëni në një ditë
  • Shuma e parave që dëshironi të përfitoni nga çdo tregti
  • Sasia e kapitalit që do t'ju duhet për të arritur një qëllim ditor të fitimit
  • Shuma maksimale e humbjeve të mundshme përpara përfundimit të tregtimit për atë ditë

Ndërtimi i planit të tregtimit nuk është aq i vështirë. Ajo që vijon më pas është. Dua të them që të kesh një plan është një gjë, por përdorimi i tij, mbajtja e tij dhe puna mbi të është pjesa e vështirë. Një ditar tregtar është një mik i një tregtari të suksesshëm. Ai mban gjurmët e tregtimeve dhe arsyet për çdo transaksion. Ndihmon për të analizuar performancën.

Plani javor i fitimit në platformën ExpertOption
Ju duhet të dokumentoni të gjitha tregtitë tuaja

Mbajtja e ditarit tuaj tregtar është me vlerë të madhe. Artikujt në OlympTradeWiki.com janë shkruar nga përvoja jonë dhe nuk ka asgjë që nuk e kemi provuar vetë. Tani, në mënyrë që të fitoni para të mira, ju inkurajoj të vini në praktikë njohuritë. Dhe, natyrisht, mbani ditarin e tregtimit.

Fitimi i parave me ExpertOption

Mund të mësoni shumë nga tregtarët profesionistë, nga gabimet dhe sukseset e tyre. Mund të shkurtojë rrugën tuaj për të bërë një pasuri si tregtar. Dhe kjo është ajo që do të gjeni në faqen e internetit OlympTradeWiki.com.

Sidoqoftë, mos harroni se aftësitë tuaja mund t'i përmirësoni vetëm duke praktikuar. Nuk ka formulë magjike për sukses. Dhe këtu vjen në dorë llogaria demo e ExpertOption. Përpara se të kaloni në një llogari reale, provoni të tregtoni në një llogari praktike falas për ca kohë. Kjo nuk do të garantojë sukses, por do të përmirësojë shanset tuaja.

Ndërtimi i planit tuaj personal në ExpertOption

Ju mund të fitoni para në tre mënyra. Një prej tyre është të tregtoni vetëm. Në këtë mënyrë ju jeni i vetmi person përgjegjës për suksesin dhe dështimin tuaj. Varet nga ju se si do të ndërtoni dhe përmbushni planin e tregtimit.

Aventura ime me tregtimin në ExpertOption filloi me hapjen e një llogarie demo falas. Ushtrova për rreth një muaj. Pastaj u ndjeva mjaft gati për të kaluar në llogarinë e vërtetë të ExpertOption. Kam depozituar 30 dollarë dhe synova të bëja 2 dollarë në ditë.

Nëse gjithçka shkonte sipas planit, atëherë do të kisha fituar 10 dollarë deri në fund të javës. Vendosa për një afat kohor 5-minutësh dhe shumën e investimit jo më të madhe se $1. Dhe këto rregulla i ndjek edhe sot e kësaj dite.

Plani javor i fitimit në platformën ExpertOption
Plani juaj i tregtimit është çelësi i suksesit

Ju ndoshta pyesni se cilat janë dy mënyrat e tjera për të fituar para. Epo, e dyta është të paguani për sinjalet.

Në këtë mënyrë nuk duhet të shpenzoni orë të tëra duke analizuar tregun sepse ka njerëz që do ta bëjnë atë për ju. Pastaj ata do t'ju dërgojnë sinjale kur të hyni në tregti. Por mbani mend, ata nuk do të marrin përgjegjësinë për humbjet që mund të pësoni.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të investuar para me menaxherët e fondeve.

Ajo që ata bëjnë është të tregtojnë në emrin tuaj dhe të ndajnë përfitimet më pas. Por ka një rrezik mjaft të lartë në të. Kishte situata kur fondet e mëdha të investimeve u rrëzuan. Për më tepër, nevojitet një shumë e madhe parash për të filluar.

Unë patjetër do të votoja për opsionin e parë. Bëjeni vetë dhe merrni përgjegjësinë e plotë për tregtitë tuaja. Unë kam qenë në ExpertOption prej 4 muajsh dhe fitimet e mia mujore po lulëzojnë.

Unë jam në gjendje të bëj një fitim për shkak të një plani të mirë tregtar personal dhe duke përdorur strategji të përshtatshme të menaxhimit të parave. Jam i sigurt se do të përfitoni duke bërë të njëjtën gjë.

Plani javor i fitimit në platformën ExpertOption

Më shumë këshilla se si të gjeneroni fitime të qëndrueshme në ExpertOption

Shuma e investimit për tregti duhet të jetë 5% ose më pak e bilancit në llogari. Disa tregtarë vënë shumë para në një tregti, madje 100%, me shpresën e një kthimi të lartë. Por duke qenë se nuk ka garanci në tregti, mund të jetë tregtia e fundit që ata bëjnë.

Për më tepër, thjesht kryeni disa transaksione në ditë. Unë hyj jo më shumë se 10 tregti në një ditë. Ju mund të mendoni se sa më shumë, aq më i madh do të jetë fitimi. Por nuk funksionon domosdoshmërisht në këtë mënyrë. Në fakt, rezulton në ekspozim më të madh ndaj rrezikut.

Sa herë që dëshironi të prezantoni një strategji të re, drejtohuni së pari në llogarinë tuaj demo. Kështu do të shmangni disa humbje.

Zgjidhni një afat kohor më të gjatë se 1 minutë. Grafikët thjesht analizohen më lehtë kur i vëzhgoni për një kohë më të gjatë. Dhe nëse analiza juaj është e saktë, me shumë mundësi do të përfundoni me një fitim.

Këto janë disa këshilla të mira që kam për ju që do t'ju ndihmojnë të gjeneroni fitime të vazhdueshme në ExpertOption. Dëshironi të shtoni diçka? Apo dëshironi të na tregoni historinë tuaj? Seksioni i komenteve që do të gjeni më poshtë është vetëm për këtë!

Thank you for rating.